Anders-kijken-sessie

Je hoeft het niet alleen te doen

Anders-kijken-sessie

Je hoeft het niet alleen te doen

Maak je je zorgen over je kind?

Wil je graag tips hoe je hem het beste kunt helpen?

Misschien heb je al van alles geprobeerd, heb je het op school aangekaart en op internet gezocht wat je nog meer zou kunnen doen. Maar wat je al gedaan hebt, heeft niet geholpen. Je voelt je onzeker en denkt dat je hier alleen in staat. Dat het niet goed gaat, wil je ook niet aan de grote klok hangen. Je voelt je schuldig dat je er niet zelf uit kunt komen.

Ik help je graag.

Het kan heel fijn zijn om even je verhaal kwijt te kunnen bij iemand die ervaring heeft in de opvoeding van en het werken met kinderen en die je kan helpen om je kind beter te begrijpen.

Vrijblijvende korte coaching en 3 waardevolle tips

Ben je nog niet bekend met integratieve kindertherapie en wil je graag op een andere manier kijken naar het gedrag dat je kind laat zien? Het gedrag dat problemen geeft thuis en/of op school? Vraag gerust gratis en vrijblijvend een Anders-kijken-sessie van 30 minuten aan. Per maand geef ik er 2 gratis weg ter waarde van €67,-.

Hoe werkt het?

Het is eigenlijk vrij simpel en vooral laagdrempelig. Na jouw aanvraag stuur ik je een korte online vragenlijst per mail. We plannen een moment en ik bereid het gesprek voor op basis van jouw antwoorden. Het is op maat gemaakt voor jouw probleem. Het gesprek vindt vervolgens plaats via beeldbellen. Ben je hier nog niet bekend mee? Laat dit je niet tegenhouden. Het is heel eenvoudig, ik leg het je uit zodra de afspraak is gemaakt.

Tijdens mijn voorbereiding en in ons gesprek bekijken wat het probleem is waar je tegenaan loopt en op welke manier(en) je al hebt geprobeerd een oplossing te vinden. Je krijgt in ieder geval 3 waardevolle tips van mij tijdens het gesprek, zodat jij en je kind weer verder kunnen. Lijkt het je wat?

Meld je aan