header image

Over mij

Mijn naam is Claudia Rooimans, ik ben getrouwd en ik heb drie kinderen.

Na 22 jaar gewerkt te hebben in het onderwijs, waarvan één jaar op een school voor kinderen met gedragsproblemen ben ik op zoek gegaan naar een andere manier om bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen. Als leerkracht merkte ik dat sommige kinderen niet tot leren kwamen, omdat zij andere dingen aan hun hoofd hadden. Ik wilde graag in een één op één situatie kinderen helpen, maar kon daar in mijn werk als leerkracht geen tijd en ruimte voor vrijmaken.

In oktober 2013 ben ik gestart met de opleiding aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam en ik heb sinds die tijd onder supervisie kinderen begeleid. In juni 2018 heb ik het diploma integratief kindertherapeut behaald.

Dit is waar mijn hart ligt: kinderen begeleiden, zodat zij zelfstandig verder kunnen!